Litt om meg og mine hunder

Jeg heter May-Britt Lyngholt og har 5 hunder; Cleo, Vienna og Felix, Isa og Ellie. Vi bor på  Notodden.
 
Cleo kom til meg fra Raytaya's kennel I 2004. Vienna hentet jeg hos Ann Eriksen på Kennel Gjiways i 2006. I 2009 hentet jeg vakre Felix fra Kennel lekkerbisken. Jeg er evig takknemlig for ham. 

Felix og Vienna har hatt to kull med tilsaman 13 valper hvorav Isa har blitt boende. I 2013 hentet jeg lille Ellie fra Kennel Honungsmåne i Sverige. Dette blir min neste avlstispe og hun lover veldig godt for framtiden. 
Jeg har vært utrolig heldig med min lille flokk, som er så gode venner og veldig glad i hverandre. Vi går mye tur i skog og mark, og ellers koser vi oss i et lite hus med en liten grei hage.

Oppdrettet mitt er basert på å spre glede med sunne og friske valper som er vokst opp på stue/kjøkkengulvet og som innlemmes i hverdagslivet her i huset. Jeg har mange venner som kommer på besøk med barna sine slik at valpene blir godt sosialisert både med voksne og barn.

Dette er ikke en stor kennel og Foreløpig har jeg kun kull når det passer inn i livet vårt. Neste kull planlegges sensommeren 2016.